Loading...

La Kids

IronKids Half 076_blanc

Durant més de 60 anys La Mútua de Granollers ha estat treballant per donar un servei mèdic-assegurador de primer nivell a Granollers i rodalies, però al mateix temps no ha deixat de banda el seu compromís amb la ciutat que acull el principal referent de la Mutualitat, la Clínica del Carme.

La coparticipació en el creixement de la ciutat ha estat evident des dels seus inicis i un cop més d’aquest esforç comú s’ha creat un esdeveniment socio-cultural de primer nivell.

La Mútua Kids és una iniciativa social promocionada per la Mútua de Granollers amb la qual vol acostar a petits i joves una cursa popular sense caire competitiu on per un dia l’esport i la salut estiguin de manifest.

Fes la teva inscripció aquí.

IronKids Half 090_blanc

La Mútua de Granollers com en molts altres actes de la ciutat vol tornar part de la solidaritat que els seus mutualistes aporten a l’entitat amb una activitat que ajudi a la cohesió social, familiar i ciutadana.

La Mútua Kids neix amb l’esperit emprenedor d’una primera edició innovadora i plena d’il·lusions on any rere any volem consolidar aquesta cursa lúdica-festiva en un esdeveniment de futur únic i familiar on des dels més petits als més gran puguin trobar-se i gaudir de fer esport.

Junts com sempre amb Granollers, “La Mútua” vol i desitja exportar ciutat i il·lusions, per això aquest esdeveniment estarà obert a totes les escoles de la ciutat així com participants d’altres localitats veïnes que vulguin afegir-s’hi.

Molts ànims I us hi esperem.

Fes la teva inscripció aquí.

Tots som la Mútua, tots fem Granollers!!!